Ayaş Ortaokulu

Vizyon: Paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu eğitim öğretimde kalitenin öncüsü bir kurum olmak

Misyon: Ayaş Ortaokulu olarak Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, paylaşımcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, dürüst, sağlıklı, barışçıl, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Akıl ve Zeka Oyunları 2018-2019 Türkiye ikinciliği

Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz akıl ve zeka oyunlarında Türkiye çapında dereceler kazanmaktadır. 2018-2019 Eğitim öğretim yılında Mangala ortaokullar Türkiye ikinciliği, 2019-2020 Eğitim öğretim yılına Mangala, Reversi, Pentago oyunlarında Erdemli ilçe birincilikleri, Pentago ilçe ikinciği, Kulami ilçe üçüncülüğü kazanılmıştır. Turnuvalar devam etmektedir.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03245222020

Belgegeçer - (324) 522 2020

WEB - https://erdemliayasortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Ayaş Mahallesi Kızılören Caddesi No 100 Erdemli / MERSİN

Öğretim Şekli :TAM GÜN (NORMAL EĞİTİM)

Yerleşim Yeri - Belde

Adres - Ayaş Mahallesi Kızılören Caddesi No 100 Erdemli / MERSİN

Ulaşım Okulumuz Mersin il merkezine 57, Erdemli ilçe merkezine 18, D400 karayoluna 1,2 km uzaklıkta olup ulaşım bireysel araçlarla sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz, Mersin merkez, Erdemli ve Silifke ilçelerinde ikamet etmektedir. Buralardan güğnlük ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 57 km İlçe merkezine 18 km