Game Of Mind

Öğretmenimiz Büşra Nur ULUGANLIGİL'in ortağı olduğu Games Of Mind eTwinning Projesi akıl ve zeka oyunları alanında yürütülen uluslararası bir projedir.

Projede 6 farklı ülkeden 17 öğretmen ve 210 öğrenci bulunmaktadır.

08.05.2022 226

Bu proje ile öğrencilerimizin sosyal, bilişsel ve yaratıcı yeteneklerinin geliştirilmesi hedeflenmiştir. Sudoku, Sihirli Piramit, Kare Karalamaca, Apartmanlar, Resfebe, Mangala, Reverse, Qbitz, Top Taşıma gibi kağıt-kalem, kutu ve bahçe oyunlarının oynandığı proje ile öğrenciler aynı zamanda ulusal ve uluslararası turnuvalara hazırlanmıştır. Projede 6 farklı ülkeden 17 öğretmen ve 210 öğrenci bulunmaktadır.

08-05-202208-05-202208-05-2022